Особливі діти вчитимуться у новому закладі! У Рівному офіційно відкрили черговий інклюзивно-ресурсний центр. Щоправда вже 3 місяці працює у стінах 24 загальноосвітньої школи. Тут, навчаються діти з особливими освітніми потребами з різних районів Рівненщини. Тут вони навчаються та отримують корекційно-розвиткові послуги. На відкритті побували і наші журналісти...

Арінці Микитюк 3 рочки, дівчинка разом зі своїм вчителем-реабілітологом складають пазли, таким чином в ігровій формі проводять навчання.

Реабілітолог Олена Кулініч, працює з особливою малечею у Рівне нському інклюзивно-ресурному центрі, що у 24-школі. Жінка розповідає, що допомагає дітям з порушеннями опорно-рухового апарату. На заняттях, долучаючи ще й батьків разом праюцють над фізичним та психологічним розвитком малюків.

Олена Кулініч із захватом розповідає про новий повінстю облаштований кабінет для роботи з особливими дітьми. Показує спортивний інвентар для занять фітбол-гімнастикою, йогою та іншими розиваючими заняттями

А це інший кабінет, де працює олігофренопедагог. Сергій Амбразюк в центрі допомагає дітям з порушенням розумового розвитку. Розповідає, що до кожного учня знаходить особливий підхід, складає індивідуальну програму навчання.

Директор інклюзвино-ресурсного центру розповідає, що наразі комплексну оцінку пройшли 63 дитини з особливими потребами. Батьки долучаються з різних районів області. Попит на послуги центру - високі. Директор каже, що й надалі планують розширяти кваліфікаційне коло працівників.

Педагоги кажуть, що завжди приємно бачити прогрес у дитячому розвиту, тому завжди раді допомагати особливим діткам по-особливому.