Коли на вулиці дощ, калюжі, підталий сніг так легко промочити ноги. Тому ми підібрали декілька способів, за допомогою яких ви зможете швидко і добре висушити мокре взуття.

Крім традиційного способу висушити мокре взуття біля батареї ми пропонуємо вам дізнатися, які ще є способи сушіння взуття: від спеціальних пристроїв для сушіння, до незвичайних Лайфхаків.

Сушки для взуття стандартні мають невеликі компактні розміри і вкладаються всередину в чобіт і черевики, висушуючи їх зсередини. Займає це, як правило, близько 3-4 годин, прилад розігрівається до 50 С. Сушки для взуття компактні з ультрафіолетовим випромінюванням виглядають і діють так само, як і стандартні прилади, але крім цього мають здатність знищувати бактерії і грибок.

Електричний коврик з інфрачервоним підігрівом. Килимок для сушки нагрівається до 50° С - це оптимальна температура для взуття, і може працювати до 8 годин підряд. Перш, ніж ставити взуття на килимок з інфрачервоним підігрівом взуття слід вимити від бруду і протерти ганчіркою - бруд і вода можуть привести до проблем із виробом. На такому килимку можна сушити не тільки чоботи і черевики, а й рукавички, шкарпетки, тапочки.

Як швидко та просто почистити витяжку на кухні

Газета - перевірений роками старий спосіб сушіння мокрого взутті, який використовували ще наші бабусі. Потрібно щільно набити взуття газетами, коли папір вбере вологу, замінити на нові.

Галька або морські камінці.Їх злегка розігрівають на сковороді, а потім теплими (не гарячими!) засипають в взуття. Після охолодження повторюють процедуру кілька разів.

Фен. При використанні фена тримайте прилад не ближче 20 см від взуття, щоб не пошкодити шкіру, повітря повинне бути теплим, але не гарячим.

Батарея центрального опалення або обігрівач. Поставте мокре взуття біля батареї, підстеливши під нього поліетилен або клейонку. Пам'ятайте про те, що температура вище 60 С ушкоджує матеріали і тканини, з яких виготовляють взуття.

Як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах