Прокурор Рівненської області відвідав Полицьку виправну колонію.

6 грудня, прокурор Рівне нської області здійснив робочий візит до державної установи «Полицька виправна колонія (№76)», що у Володимирецькому районі.

Ним проінспектовано стан дотримання конституційних прав осіб, які утримуються в установі. Увагу було звернуто на стан дотримання прав засуджених на належне матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення.

Прокурор області у супроводі начальника колонії Володимира Каламбета здійснив обхід території установи та її корпусів – виробничу зону, дільницю посиленого контролю, житлові приміщення, медичну частину, дисциплінарний ізолятор.

Після обходу керівник регіональної прокуратури провів особистий прийом засуджених, цікавився умовами їх перебування в установі, організацією праці, дозвілля, а також харчування.

На запитання, що задавали засуджені, прокурором області надані змістовні роз'яснення по суті, зокрема, що стосується порядку умовно-дострокового звільнення, та інших питань, пов’язаних із відбуванням покарання.

За результатами візиту прокурор області зобов’язав керівництво установи вжити подальших заходів до забезпечення належних умов тримання засуджених, дотримання їх конституційних прав.