Про те що дочка ще 22 листопада ((http://rivne1.tv/news/96928)(пішла з дому і не повернулась)), до поліції повідомила 63-річна жителька обласного центру учора, сьомого грудня.

Аби встановити місцезнаходження зниклої жінки, залучили максимальну кількість поліцейських Рівне нського відділу поліції. Крім того, до пошуків рівнянки долучилися засоби масової інформації та громадськість.

І вже за кілька годин, докладені зусилля дали позитивний результат. Лікар станції швидкої медичної допомоги Рівного побачив інформацію про зникнення 39-річної жительки обласного центру у соціальній мережі. Впізнавши по фото жінку, яку віз каретою «швидкої», одразу повідомив до поліції.

З’ясувалося, що жінка перебуває на лікуванні у нейрохірургічному відділенні відтоді як зникла і лише кілька днів тому прийшла до свідомості. Зі слів медиків доставили її до лікарні після падіння. Особу розшукуваної не змогли встановити одразу, адже через відсутність документів, у медзакладі прізвище записали з помилкою.

Правоохоронці звертаються до громадян і надалі не бути байдужими та завжди повідомляти запитувану поліцейським інформацію, яка становить інтерес.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.