Незаконні заволодіння транспортними засобами сталися у Березнівському та Млинівському районах.

6 грудня до поліції звернулася 27-річна жителька села Добрятин, що невідома особа вночі користувалася її автомобілем «ВАЗ-2106». Зловмисник, зірвавши навісний замок, проник у гараж, заволодів транспортним засобом та користувався ним із 22-ї до першої години ночі. Після «поїздки» повернув легковик на місце. Викрадачем виявився 23-річний односелець, який пояснив поліцейським, що йому потрібно було терміново поїхати у справах у райцентр.

У селі Бистричі 44-річна власниця мікроавтобуса «Volkswagen LT», залишивши ключі в замку запалювання, після 18-ї години розвантажувала товар у кафе-магазині. У цей момент із закладу в стані алкогольного сп’яніння вийшов відвідувач, завів авто і поїхав у напрямку Березного. Жінка одразу зателефонувала до поліції. Викрадача та авто правоохоронці виявили неподалік від місця злочину. Не впоравшись із керуванням під час розвороту, зловмисник, 21-річний місцевий житель, в’їхав у бетонний паркан.

За обома фактами розпочаті досудові розслідування. Відтепер жителю Березнівщини загрожує штраф до тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, а мешканцю Млинівського району за незаконне заволодіння автомобілем із проникненням у приміщення — від п’яти до десяти років за ґратами. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.