Поліцейські викрили уродженця Закарпаття, який поранив ножем рівнянина.

Відзначивши день народження товариша на Гощанщині, уродженець Берегівського району вирушив у Рівне . Тут і потрапив до поліції за завдане ножове поранення відвідувачу розважального закладу.

Третього грудня близько дев’ятої ранку медики виїхали на виклик про отримане ножове поранення невідомою особою на вулиці Київська. Cлідчо-оперативна група на місці події встановила, що у розважальному закладі між двома чоловіками виникла суперечка, в результаті якої проникаюче ножове поранення в груди отримав 21-річний рівнянин. Потерпілого госпіталізували до медзакладу. Після оперативного втручання загрози його життю немає.

Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції оперативно викрили причетну до злочину особу, який навідався вже у черговий розважальний заклад.

Чоловік, який останнім часом мешкає у селищі Гоща та раніше до кримінальної відповідальності не притягався, зізнався у скоєному.

«Учора, четвертого грудня, за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчий повідомив про підозру уродженцю Закарпаття у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України , — повідомив заступник начальника Рівне нського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Нині підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою, яке сьогодні розглядатиметься у суді».

За скоєне відповідно до санкції інкримінованої чоловіку статті загрожує позбавлення волі строком до восьми років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.