Мешканці третього будинку на Данила Галицького у Рівному вже декілька років вимагають від ЖКП Галицьке ремонту покрівлі. Втім марно. Комунальники капітального ремонту не роблять - грошей не має. Тому люди жаліються скрізь.

Дах тече вже не перший рік - жаліються мешканці будинку. Зареєстрованих у різних установах скарг - вже ціла кипа, втім проблема наразі не вирішується.

Людмила Куртаєва із чоловіком ведуть нас на горище. Тут на блакитних тентах стоять відра, тазики та бідони. В них - стояча вода, якій не вдалося потрапити до квартир будинку.

Втім і бідони не рятують, жаліються люди. Під час дощу вода тече до шостого поверху. Як наслідок в квартирах поцвілі стіни, обсипана штукатурка, жовті розводи та важке вологе повітря. У під'їзді під час останньої зливи вода залила електрощитову. Проводка загорілася. Пенсіонерка Валентина Лук'янчук вже і гроші збирала на ремонт даху, і пооббивала пороги і до міського управління ЖКГ, і до ЖКП і до мера. Інспекції кажуть потрібен капітальний ремонт.

Начальник ЖКП Галицького пообіцяв поставити будинок першим в чергу, втім і досі латають тільки дірки. У ЖКП кивають на управління, яке і має робити капремонт. Втім там говорять, грошей мало тому дахи перекривають в першу чергу в тих будинках, де жильці гуртуються в ОСББ. На Данила Галицького, 3 на такий крок мешканці ще наразі не наважилися.