Не до відпочинку мешканцям декількох багатоповерхівок на Струтинській у Рівному. Двір 13-го будинку тепловики перетворили на катакомби, а у 10-му будинку проблеми просто неземні. Дах дев'ятиповерхівки протікає, а заодно топить квартири аж до шостого поверху.

Активіст 13-го будинку на вулиці Струтинській пан Василь на пальцях перераховує проблеми їхньої дев'ятиповерхівки. Дах протікає, ринви не справляються з водою, відтак та потрапляє у підвал. Там теж - роботи непочатий край. А ще прибудинкова територія - які після археологічних розкопок.

Справно платить за всі послуги і жителька сусіднього 10-го будинку Тетяна Буряк. Але її квартиру, що на сьомому поверсі це не рятує. Вода із даху долаючи два поверхи добирається і до її житла. Жінка тільки те й робить що підбілює стелю.

Головний інженер ЖКП Покровське Олександр Дмитрук у телефонній розмові пояснив, чому так мляво вирішуються проблеми у цих будинках. На капітальні ремонти - грошей з бюджету міста комунальники цьогоріч не бачили. Каже, що могли - відремонтували за гроші від квартплати. А це мізер. Інженер переконує, могли б щось зробити і за 138 тисяч гривень, які їм боргують мешканці цих багатоповерхівок.