У Рівному відбулася остання сесія п'ятого скликання. Обласні обранці 37 сесію не затягували, встигли і посперечатися і навіть посміятися. Традиційно розпочали із привітань та вручення грамот.

На останній тридцять сьомій сесії Рівне нської облради п'ятого скликання зібралися 58 обранців. Роздали почесні грамоти Верховної та обласної рад. Заслухали депутатські звернення й перейшли до порядку денного. Відтак, усміхнені обличчя стали похмурими. Почали з'ясовувати, чому у програмі реформування і розвитку сільського комунального господарства області на 2011-2015 роки відсутній Зарічненський район. Проте, даремно рознервувалися.

Суперечку між депутатами спровокувало питання реорганізації Дубенського міжрайонного онкологічного диспансеру. Одні засумнівалися чи вправі вони на останній сесії підтримати створення хоспісу на базі медзакладу, інші пропонували обмежитися лише зміною назви установи.

Хоспіс на Рівне нщині таки буде. Депутати проголосували "ЗА". Після питань медичних, перейшли до мовленнєвих. Обговорили звернення до Президента, Верховної Ради, обласних рад України щодо зняття з розгляду Парламенту законопроекту "Про мови в Україні". Про це депутатів Рівне нщини попросили колеги з Львівської та Івано-Франківської обласних рад.