Вчора, 20 листопада, на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, патрульні зупинили автомобіль Renault, на підставі п.2 ст.35 ЗУ "Про Національну поліцію" у зв’язку з технічною несправністю транспортного засобу.

Під час поверхневої перевірки автомобіля поліцейські виявили, що 31-річний водій перевозить дуб, документи викликали сумнів у законності перевезення.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

А в обід, близько 13 години, під час несення служби на стаціонарному посту м.Сарни, патрульні зупинили транспортний засіб VOLV0 з напівпричепом KOGEL.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу згідно ст.34 Закону України "Про Національну поліцію" поліцейські виявили, що 29-річний водій перевозить дошки дубові без відповідних документів.

Згідно бази було встановлено, що даний транспортний засіб не пройшов обов’язковий технічний контроль, тому на водія патрульні винесли постанову за ч.3 ст.121 КУпАП. Та на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. За результатами перевірки будуть прийняті процесуальні рішення.

pic



pic



pic

Повідомляє патрульна поліція Рівне нської області.