В одних будинках труби завоздушені, у інших тепла немає. У мешканців шостого будинку на Данила Галицького - інша проблема. Два роки тому у будинку встановили Індивідуальний Тепловий Пункт, щоб люди могли заощаджувати на комунальних послугах. І мети таки досягли. За гарячу воду мешканці узагалі не платять, бо її просто немає.

Прогрес прийшов два роки тому у житловий будинок на Данила Галицького, 6. Тут відкрили розрекламований індивідуальний тепловий пункт. Відтоді у будинку з'явився власний прилад обліку теплової енергії. Завдяки йому у квартирах стало тепліше.

Але коли восени у Рівному подали гарячу воду, на Данила Галицького, 6 її не дочекалися. Бо ще у червні тут згорів насос, який подавав воду на будинок. Не усі мешканці будинку вірять тому, що насос вийшов з ладу. Після того, як відсутність гарячої води на Данила Галицького, 6 зацікавила журналістів, проблему з насосом пообіцяли вирішити жеківці.

Обіцянка інженера мешканців будинку не заспокоїла. Вони побоюються, що встановлення насоса може затягнутися ще на місяць.