Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області викрили 48-річного жителя Рівненського району, який учора, 13 листопада, продав наркотичну речовину.

За три кубики ацетильованого опію, яким був заповнений одноразовий медичний шприц, він отримав 1600 гривень. Чоловік близько п’яти років тому прибув на Україну із Баку та нині проживає у селі Грушвиця Перша.

акож, відповідно до ухвали суду, у помешканні чоловіка правоохоронці провели санкціонований обшук, під час якого виявили таблетку та фасовані в поліетиленові пакетики елітні сорти марихуани.

Шприц поліцейські вилучили та у рамках кримінального провадження за фактом повторного збуту наркотичних речовин за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України скерували на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Поліцейські з’ясували, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних речовин. Крім того, у вересні цьогоріч його викрили на збуті екстракційного опію, що підтвердили результати експертизи.

Санкція інкримінованої чоловікові статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

pic



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.