В Управлінні транспорту і зв'язку Рівного вже поділились інформацією щодо інциденту та розповіли, яке покарання очікує на водіїв.

Відео резонансного інциденту, що трапився в середу вранці, 7 листопада, біля супермаркету "Макарон" по вулиці Макарова, вже набрало сотні поширень та тисячі переглядів.

Водії маршруток № 61 та №39 влаштували бійку, не звертаючи уваги на пасажирів, які вимагали припинити бійку і відвезти людей на роботу. Чоловіки билися ногами, кричали один на одного, били один одного по голові та хапали за горло. Врешті, шофери розійшлися.

Проте, викликів до поліції про дану подію так і не надійшло.

Нині водіями вже зацікавилися в міському управлінні транспорту. Разом із перевізниками їх викликали "на килим" для з'ясування обставин. І ось що пояснили в Управлінні транспорту і зв'язку:

- Отже, бились два водії маршруток №61 та №39. Назвали це “бій за пасажира”. Один вважає, що другий забрав в нього пасажира. Ото ж вийшов на зупинці і загнув другому дзеркало огляду. Другий також вийшов і вони почали галамселити один одного. О 10 ранку в управлінні вже були і перевізики і самі водії. Розбирали ситуацію так, що аж приїхали з 1+1! Так що, тема — топ. Все це було зазнято і передано в ефір ТСН. Були рекомендації з управління звільнити їх. Власники стали на їх захист, аргументуючи це тим, що немає кому їздити. Ситуацію вже вирішили, закінчилась вона рукостисканням і рекомендаціями перевізникам визначити їхню подальшу долю. Оскільки, Управління транспорту не має жодного відношення до водіїв і на роботу їх приймають перевізники - то й ступінь покарання також визначатимуть вони.