Такі здобутки молодих рівненських таеквондистів на всеукраїнських змаганнях. Юні спортсмени лише починають свій спортивний шлях втім, впевнені, що він буде довгим та зірковим.

Починається все отак… Маленькі вихованці уважно прислухаються до команди інструктора і намагаються потішити ідеальним виконанням.

При Рівне нській обласній федерації таеквандо займаються як дорослі, так і маленькі спортсмени. І все під пильним оком досвідченого майстра Григорія Коток. У Рівному дітлахів тренує лише 3 роки, і результати вже є. Нещодавно повернулися з Черкас, з двома бронзовими та однією золотою медаллю. У змаганні брали участь 9 вихованців, віком від восьми до тринадцяти років.

Серед призерів не лише хлопці. З перемогою повернулася й Аня Білоус. Боротися за золото довелося з вихованкою Харківської школи таеквандо, найсильнішою в Україні. Свої вміння відточує щодня, адже мрія – здобути чорний пояс.

До Рівне нської обласної федерації почали приєднуватися й районні клуби, тому вже скоро результати будуть ще вищими, а таеквандо – ще престижнішим, переконаний інструктор Іван Нечипорук. Освоїти таеквандо за декілька років неможливо, кажуть інструктори. Ним займаються все життя, бо досконалості, як відомо немає меж.