Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду до поліції надійшло учора, першого листопада, близько 18-ї години.

Поліцейські на місці події встановили, що на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» між селами Старики Рокитнівського району та Гранітне Сарненського району 24-річний житель села Вигів Житомирської області, керуючи автомобілем «BMW-520», не впорався із керуванням, в'їхав у автомобіль «ЗІЛ-131», водій якого, 33-річний житель села Ясногірка Сарненського району, рухався у попутному напрямку. У результаті зіткнення іномарка загорілася.

У цей час від удару вантажівка стала некерованою і її відкинуло на смугу зустрічного руху, де відбулося лобове зіткнення із автомобілем «Chevrolet Nubira» під керуванням 36-річного жителя Запорізької області.

Очевидцям події вдалося дістати із палаючого «BMW» водія, однак попри вжиті медиками реанімаційні заходи від отриманих травм він помер у кареті «швидкої». Пасажир авто, 20-річний рідний брат водія, отримав опіки несумісні з життям і загинув у транспортному засобі.

Водія «Chevrolet Nubira» каретою швидкої медичної допомоги доставили до місцевої лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом ребер, гемопневмоторакс, перелом кісток передпліччя зі зміщенням, перелом тіла лівої лопатки, різано-рвані рани обличчя та плеча. Потерпілого госпіталізували в травматологічне відділення, загрози його життю немає. У чоловіка відібрали зразки крові на предмет виявлення сп’яніння.

Водій вантажівки унаслідок ДТП не постраждав, відповідно до медичного освідування він був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох людей, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.



pic



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На місці ДТП на Сарненщині працювали рятувальники [ФОТО]

На Сарненщині рятувальники працювали на місці ДТП [ФОТО]