І не лише проти двомовності виступають у Рівному. У центрі обласного центру відбувся мітинг проти нового Податкового кодексу. Активісти кажуть, законопроект прийняли без урахування думки самих платників податків. Тому підготували спеціальну резолюцію, яку планують передати керівництву країни.

У Рівному протестують проти нового Податкового кодексу. За ініціативи Фронту змін понад тисяча підприємців та небайдужих мешканців міста зібралися, аби висловити своє невдоволення законопроектом. Оскільки кодекс розробляли без участі представників бізнесу. Відтак, кажуть протестуючі, приймали кодекс, аби повністю знищити малий та середній бізнес.

Галина Зубок — підприємець з п'ятнадцятирічним стажем. Жінка бідкається, нині й без того не живе, а виживає. Про те, як працювати після прийняття Податкового кодексу, і думати боїться.

Сьогодні у Рівному прийняли резолюцію, в якій громадськість вимагає поновити обговорення Податкового кодексу спільно з активістами та бізнесменами, кожний розділ розглядати окремо, повністю відмінити регуляторні акти, які нищать малий та середній бізнес. Свої пропозиції Фронт змін планує передати керівництву країни. Крім цього до побажань, щодо Податкового кодексу може приєднатися кожен, варто лише підійти до активістів Фронту змін та поставити підпис під резолюцією.