Підсумки літнього відпочинку та оздоровлення дітей області, реформування сільского комунального господарства та збільшення обсягів посіву зернових. Про це сьогодні говорили Члени постійної комісії облради з питань духовності, культури та соціальної політики. А ще обговорили законопроект "Про мови в Україні" внесений на розгляд Верховної Ради. Як висновок — обурені його змістом.

Підтримали члени постійної комісії з питань духовності культури та соціальної політики обласну програму розвитку промисловості, будівельної індустрії та виробництва будівельних матеріалів, які розраховані на 5 років.

Не проти ініціативи збільшення обсягів виробництва на Рівне нщині жита, теж розробленої спеціалістами на п'ятирічку. Позитивно сприйняли внесення змін до діючої програми підтримки молоді області. Та найбільше члени профільної комісії обговорювали проект закону про мови, який планує розглядати Верховна Рада. Власне пропозицію російську зробити другою державною.

І другої думки в свідомих українців не може бути, переконує Галина Кульчинська. Каже, впроваджуючи такі законопроекти владці, очевидно, відволікають увагу людей від інших своїх рішень, не менш вандалістських.