З плином часу багато жінок стикаються з проблемою нависання верхньої повіки.Опущена повіка може додати своїй власниці 5-8 зайвих років і надати обличчю сумний вираз. Але не така вже це проблема, адже з нею легко впоратися, знаючи кілька трюків макіяжу.

Перед тим як приступити до візажу, виділи брови, надавши їм злегка вигнуту форму.

Макіяж для навислої повіки

1. Щоб макіяж протримався довго і не скочувався, нанеси на все верхню повіку базову основу під тіні. Подушечками пальців ретельно растушуй засіб.

pic

2. Тіні без перламутру персикового або світло-рожевого кольору нанеси на рухому частину повіки. Під бровою і у внутрішньому куточку ока розстав відблиски білими тінями.

pic

3. Бежевими тінями виділи складочку на верхній повіці. Розтушуй під кутом вгору у напрямку до кінчика брови.

pic

4. Трюк, який допоможе візуально підняти повіки: пристав олівець до ока, як показано на фото. Тінями шоколадного кольору виділи куточок ока.

pic

5. Світлим консілером (засіб, який щільніший тонального крему, допомагає приховувати дрібні недоліки шкіри) підведи нижню повіку, підкресливши кордон тіней. Розтушуй засіб.

pic

6. По нижній повіці пройдися самим темним коричневим відтінком тіней, їм же постав акцент в зовнішньому куточку ока.

pic

7. Час малювати стрілки. Тут головне, щоб рука не здригнулася! Пензликом з коричневими тінями злегка пройдися по висохлой стрілці, щоб пом'якшити лінію.

pic

8. Завершальний етап макіяжу очей - вії. Щоб погляд здавався більш відкритим, скористайся щипцями для завивки вій. Після цього нанеси туш в 2 шари.

pic