Понеділок: 11.10.10 Рівне нські футболісти аматори зможуть поповній відзначитися у бізнес-лізі ОГО У суботу та неділю відбувся наступні два тури Чемпіонату. Нагадаємо, турнір стартував минулих вихідних. Проводиться він вже в одинадцяте. А учасниками є чотирнадцять команд — як ветерани, так і новачки Бізнес-ліги. Вівторок: 12.10.10 Рівне нських міліціонерів посадили за парти Три сотні даішників, дільничих та бійців спецпідрозділів вирішили безкоштовно навчити англійській мові. Мета — підготувати міліціянтів до ЄВРО 2012. Новоспечені студенти запевняють — в аудиторії прийшли без наказів, за власним бажанням. Кажуть, потреба у зменшенні мовного бар'єру справді є.

Четвер: 13.10.10 Відзначення Покрови Пресвятої Богородиці Свято пронеслося у Рівному відгоміном повстанського руху, співами патріотичних пісень та куштуванням справжнього козацького куліша. Вже традиційно, в найголовніше для рівнян свято, вшанували полеглих воїнів УПА і влада і сотні рівнян.

Четвер: 14.10.10 "Фотовернісаж на Покрову 2010" Вже п'ятий рік поспіль у Рівному на свято Покрови відбувається і свято фотографії. Міжнародний салон художньої світлини "Фотовернісаж на Покрову 2010" цього року зібрав чи не найбільшу кількість учасників. Сотні фотографій, десятки відомих майстрів світлин, натовп шанувальників.