Настання холодів змушує дівчат задуматися про оновлення свого гардеробу. Осінь диктує свої правила, і теплі моделі одягу стають незамінним елементом осіннього образу.Мода осінньо - зимового сезону немислима без трикотажних суконь, які асоціюються з вишуканістю і елегантністю.

Трикотажні сукні для офісного стилю

Зручні трикотажні сукні стануть ідеальним варіантом для офісу. Варто віддати перевагу довгим трикотажним сукням в приталеному силуеті.

pic

Трикотажні сукні з коміром У холодну пору року дуже популярні трикотажні сукні з коміром. Причому, комір можна вибирати в різних варіантах: гольф, стійка або хомут. Якщо ви не хочете занадто закритий спосіб, то уникайте довгих трикотажних суконь. Зверніть увагу на такі сукні в форматі міні або міді. Однак любителькам довгих суконь можна знайти компроміс. Наприклад, вибирайте моделі з розрізами.

pic

Трикотажні міні - сукні

Трикотажні міні - сукні допоможуть створити образ. Вибирайте сукні вільного силуету або трохи приталені. Якщо ви хочете створити повітряний і ніжний образ, то використовуйте сукні, за силуетом нагадують светр, і високі чоботи. Що стосується колірної гамми, то класичні кольори поза конкуренцією: сірий, білий і чорний. Однак якщо ви є яскравою і неординарною особистістю, то вам підійдуть яскраві відтінки, які здатні підняти настрій в холодні осінні дні. Червоний, синій, яскраво - рожевий - вибір креативних модниць.

pic

Теплі сукні для тих, хто любить речі з родзинкою

Не всім до смаку сукня светр класичного крою. Ми вибрали для вас наймодніші моделі, які не тільки підкреслить дивовижно вашої фігури, але і внесуть родзинку у ваш образ.

pic