Вчора, 24 жовтня, Степана Коропецького - директора ТОВ «Рівнетеплоенерго», звільнили з посади керуючого.

Причиною звільнення послужило те, що у приватної компанії змінився власник. Викупив підприємство ТОВ «Рівне теплоенерго» співзасновник «Укртепла» Іван Надєїн.



pic

За словами пана Надєїна, в найближчі роки ТОВ «Рівне теплоенерго» отримає значні кошти на модернізацію власної інфраструктури. Це гарантує стабільну роботу теплопостачального підприємства і допоможе стримати різкий ріст тарифів після здорожчання газу.

Крім того він зауважив, що з повагою ставиться до команди «Рівне теплоенерго». Вони ті люди, які попри складну ситуацію в житлово-комунальному господарстві, працюють на совість. Тому першочергове завдання нового власника – зберегти все краще, що є і дати новий імпульс для розвитку підприємства.

Пан Коропецький, якого звільнили з посади директора, продовжить роботу на посаді першого заступника директора «Рівне теплоенерго». Також залишиться на своїх місцях весь кістяк команди підприємства.



pic

Також Іван Надєїн представив і нового директора. Ним став - Корчинський Олександр Сигізмундович.

Олександр Корчинський за освітою інженер-геолог. Раніше він займав посаду генерального директора найбільшого теплогенеруючого підприємством Чернігова - «ТехНова».



pic

Компанія «Укртепло» заснована в 2011 році. У місті Рівне компанія «Укртепло» побудувала біогазову станцію потужністю 0,5 МВт, яка наразі успішно працює і допомагає вирішувати проблеми з виникненням пожеж на місцевому сміттєзвалищі.