Кожна дівчина мріє бути красивою і доглянутою. Добре, що для цього зовсім не потрібно витрачати величезні гроші на догляд. Адже найчастіше все найнеобхідніше у нас вже під рукою! Декілька порад по догляду за собою, які дозволять вам заощадити час і кошти.

1. Швидко зняти набряк і надати обличчю свіжий вигляд допоможе сольовий розчин

pic

Розчиніть сіль у воді (розчин повинен бути дуже міцним), змочіть в ній рушник і прикладіть до обличчя на 10 хвилин.

2. Зробити губи більш пухкими і спокусливими допоможе масло для губ і зубна щітка

pic

Перед побаченням нанесіть на губи будь-який косметичне масло (персикове, мигдальне або звичайний бальзам для губ) і акуратно помасажуйте їх зубною щіткою протягом хвилини.

3. Користь оливкової олії для сяючою і зволоженої шкіри

pic

Очистити шкіру і зробити її м'якою, ніжною і матовою допоможе оливкова олія: потрібно добре розпарити обличчя, а потім протягом 7 хвилин втирати масло в шкіру. Для кращого ефекту слід проводити процедуру через кожні 4-5 днів.

4. Позбутися від запалень на шкірі допоможе цілющий мед

pic

Щоб позбутися від прищика перед важливою зустріччю, точково нанесіть на нього невелику кількість меду і залиште на 15 хвилин. Потім змийте водою. Запалені місце стане менш інтенсивного кольору і розміру, що дозволить вам легше замаскувати його косметикою.

5. Очні краплі - швидка допомога при появі запалення на шкірі обличчя

pic

Ще один спосіб позбутися від неприємних прищиків: змочіть ватний диск очними краплями від почервоніння і покладіть його на 3-5 хвилин в морозильник. Потім прикладіть тампон до запаленої ділянки - прищик стане майже непомітним.

6. Засіб для зняття макіяжу з очей просто зробити самій

pic

Заповніть скляну баночку чистою водою і оливковою олією в співвідношенні 3: 1. Перед тим як почати, просто струсіть баночку, щоб всі інгредієнти змішалися. Готово!

7. Позбутися від темних кіл під очима допоможе сода

pic

Додайте 1 ч. Л. соди в стакан гарячої води або чаю і добре перемішайте. Потім опустіть ватний диск в цей розчин і накладіть на область під очима. Зачекайте 10-15 хвилин, а потім змийте залишки і нанесіть зволожуючий крем. Повторюйте цю процедуру щодня - результат не змусить себе чекати!

9. Бананова маска для густоти і блиску волосся

pic

Для маски вам будуть потрібні банан, яйце, 1 ст. л. меду і ½ склянки темного пива. Змішайте всі інгредієнти до консистенції сметани, нанесіть на волосся і залиште на пару годин. Потім змийте теплою водою. Робіть цю маску раз на тиждень, і ви помітите, що волосся стане сильним і густим.