Прагніть завжди бути в тренді, враховуєте найактуальніші модні тенденції і часто оновлюєте свій гардероб - для цього і існує список основних антитрендів, які варто заховати подалі в шафу в сезоні осінь-зима 2018-2019 року ....

Скажіть ні оверсайз. З одного боку речі оверсайз можуть бути неймовірно затишними і вдало приховувати деякі недоліки фігури. Але, в 2019 році дизайнери рекомендують не приховувати проблемми, а позбавлятися від них, приділяючи більше уваги своєму здоров'ю і зовнішньому вигляду. У моді речі, що підкреслюють жіночність: облягаючі гольфи; м'які кашемірові светри; прозорі блузи; приталені силуети пальто; брюки, що підкреслюють талію.

pic

У минулому сезоні модними були об'ємні пальта, візуально розширюють лінію плечей і тяжіють до чоловічої стилістики. У сезоні осінь-зима 2018-2019 року такий образ потрапив в явний антитренд, адже більшість дизайнерів бачать успішну молоду жінку витонченою, сексуальною.

pic

Вибирайте альтернативну класику. Цього року навіть модні будинки, щорічно пропонували строгі класичні образи, здивували новим поглядом на добре знайомий офісний стиль. Так, в антитренд зима 2019 року записали традиційні прямі брюки довжини «по каблук» з класичними стрілками. Єдиний спосіб, в якому така модель буде доречною - це брючний костюм в чоловічому стилі ...

pic

Розбавляйте чорний колір яскравими вкрапленнями. Однією з особливостей модного образу, який диктує зима 2018-2019, є велика кількість яскравих відтінків і різноманітних принтів. Навіть дизайнери, які тяжіють до лаконічності нейтральних відтінків, в цьому сезоні доповнили стильні луки яскравими елементами. Дизайнери представили на модних показах неймовірну різноманітність яскравих, соковитих і життєрадісних принтів, які можна міксувати між собою в будь-яких поєднаннях.

pic