Незаконне зберігання наркотичних засобів правоохоронці зафіксували учора, 17 жовтня, у Млинівському, Острозькому та Рівненському районах.

Оперативники Млинівського відділення поліції у помешканні 44-річного жителя села Малі Дорогостаї виявили та вилучили висушені рослини конопель. Зі слів чоловіка, який вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, зберігав їх для власних потреб.

Близько 17 години працівники Острозького відділу поліції у селі Вельбівно зупинили автомобіль марки «Ford Taunus» під керуванням 36-річного міста Нетішин Хмельницької області. Під час поверхневого огляду транспортного засобу поліцейські виявили три поліетиленових пакетика з первітином.

А у селі Зоря Рівне нського району працівники карного розшуку Рівне нського районного відділення поліції на вулиці Конституції зупинили чоловіка, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього паперовий згорток із марихуаною.

За всіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Усі заборонені речовини відправили на дослідження, за результатами якого прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.