Для кожної жінки волосся - це її гордість, а доглянуте і здорове волосся - це предмет особливої гордості. Природно, що жінка хоче зберегти своє волосся здоровими, щоб вони завжди виглядали красиво і доглянуто.

Для додання волоссю здоров'я багато хто купує різні засоби по догляду, на жаль, не дивлячись на їх високу ціну, багато хто з них не дають потрібного результату. Кожна жінка стикається з проблемою - як захистити волосся восени, осінь вважається найбільш підходящим періодом для відновлення волосся.

Домашні рецепти, для захисту волосся в осінній період.

Для додання об'єму, зміцненню і потовщення волосся можна застосувати маску з картоплі. У картоплі міститься крохмаль, який зміцнює і відновлює пошкоджене волосся. Приготування - візьміть воду, в якій ви варили картоплю, остудіть її. Після миття волосся шампунем, промийте таким відваром волосся, запах картоплі зникне після висихання.

pic

Для темного волосся з метою надання їм блиску і сили можна використовувати ополіскувач з кави. 3 склянки води поставте на вогонь, всипте в окріп 4 чайні ложки меленої кави і потримайте на повільному вогні протягом 10 хвилин. Охолодженим відваром обполіскуйте волосся після застосування шампунем.

pic

Для зростання і зміцнення волосся можна застосувати медовий ополіскувач. Мед дуже корисний для волосся він робить волосся м'яким і шовковистим. Змішайте 1 склянку молока з 1 столовою ложкою меду, нанесіть на волосся і потримайте 20 хвилин. Потім ретельно змийте прохолодною водою.

pic

Проти випадіння волосся існує багато засобів, але всесвітньої панацеєю від цієї проблеми служить ромашка. Ополіскувачі з ромашкою особливо добре застосовувати для світлого волосся, тому що ця рослина додає особливого золотистого блиску. Для приготування ополіскувача з ромашки потрібно взяти 20 грам ромашки і запарити її в 1 літрі води. Остудіть відвар і нанесіть на волосся після миття шампунем.

pic

Ще один ефективний засіб проти випадіння волосся - приготування маски з реп'яхової олії. Змішують в одному посуді 1 столову ложку реп'яхової олії, один жовток і 1 столову ложку коньяку до отримання однорідної маси. Наносять на волосся, обертають поліетиленом, а зверху рушником і чекають не менше 2 годин, потім ретельно змивають.