Нетверезого водія, який погрожував цієї ночі патрульним, затримали

Сьогодні,11 жовтня, близько 1-ї ночі екіпаж патрульної поліції при патрулюванні на перехресті вулиць В'ячеслава Чорновола та Степана Бандери помітили транспортний засіб марки Citroën, який рушив зі стоянки поблизу одного з закладів харчування та перетнув перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофору та поїхав у напрямку вул. Соборної, проте повернув у двори прибудинкової території на Чорновола, де його зупинили.

Під час спілкування та перевірки документів у водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

Після того, як 45-річному водію повідомили, що за порушення ПДР на нього будуть складатись адміністративні матеріали, він почав поводитись неадекватно, сів в транспортний засіб та намагався покинути місце зупинки, здійснив наїзд на ногу патрульного, однак далеко не втік.

Він погрожував інспекторам фізичною розправою, під час затримання агресивно поводився, виражався нецензурною лайкою, здійснював злісну непокору, шарпав за формений одяг, порвав пагони на форменому одязі патрульної та завдав удару в обличчя (діагноз медиків: забій виличної кістки обличчя).

Пасажир водія, його 23-річний син, заважав затримувати керманича та теж поводився неадекватно.

На водія склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП та ч.2 ст.122 (проїзд на заборонний сигнал світлофора).

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та медиків.

По факту відкрите провадження за ч.2 ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

pic



pic

Повідомляє патрульна поліція Рівне нської області.