Тут у запеклій боротьбі визначали між собою хто ж все таки сильніший. Приємно, що рівнянка, яка була наймолодшою на турнірі здобула срібло.

Майбутні зірки українського, а може й світового тенісу цими днями показували свою майстерність на кортах тенісного клубу "Софія стар". Тут проходив український етап "Nike junior tour".

Поборотися за перемогу до Рівного приїхали більше сотні учасників - це найкращі тенісисти України, як змагалися у вікових групах до 12 та до 14 років. Наймолодша учасниця турніру Катерина Завадська єдина з місцевих спортсменок, хто дістався фіналу.

На вирішальний двобій у рівнянки сили на вистачило, перемігши в першому сеті 4:2 Катерина програла наступні два, посіла друге місце. Проте, прагнення до перемоги не залишили байдужими гостей турніру. Четверо переможців рівненського турніру, а також ще з тридцяти однієї країни світу кінець цього року проведуть на Багамських островах. Там юні спортсмени зіграють фінальний етап "Nike junior tour". Решта ж учасників, в тому числі Катерина Завадська готуватимуться до наступного відбору "Nike junior tour", він відбудеться влітку наступного року також в тенісному клубі "Софія стар".

Вже наступного року окрім чергового "Nike junior tour" клуб "Софії стар" прийматиме два міжнародних турніри - один дорослий серед жінок серії WTA та ITF серед спортсменів в ком до 18 років.