Якщо займатися спортом, то ні в чому собі не відмовляти. Нові можливості закладу презентували усім любителям спорту. Адже відтепер там можуть займатися не лише студенти, а й усі охочі.

На подвір'ї оновленого спортивного комплексу людно. Найбільше студентів, адже їм найцікавіше як змінилася спортивна база університету.

Після реставрації це вже не просто басейн, а спортивно-оздоровлювальний комплекс ім. професора Завацького. Свого часу, саме він був ініціатором створення такої потужної спортивної бази при університеті. І починали з нуля, каже ректор закладу.

Замінена вся система опалення, очистки води. Створені нові ігрові, тренувальні та фітнес-зали. В 25-метровому басейні зможуть професійно займатися плаванням досвідчені спортсмени. А звичайні заняття з фізичного виховання проходитимуть ще цікавіше. Та й вивчити студенти зможуть більше, переконані викладачі.

Доступні сучасні спортивні зали не лише для спортсменів та студентів. Підтримувати гарну фізичну форму можуть усі охочі. Адже спорт — це життя.