Чотири рази програючи по ходу матчу, "Кардинал-Рівне" здобуває перемогу у неймовірно видовищному домашньому поєдинку проти івано-франківського "Урагана" і продовжує разом зі столичним "ХІТом" очолювати турнірну таблицю Екстра-ліги.

На післяматчевій прес-конференції головного тренера «Урагана» Максима Павленка, який не приїхав до Рівного, підміняв другий тренер команди Сергій Задорожний.

- Винні в такому результаті матчу ми самі. Самі дозволили господарям вирівняти гру і вирвати перемогу. Мабуть, не найкращим чином команда поставилася до цієї гри.

Головний тренер «Кардинала-Рівне » Станіслав Гончаренко – поділився враженнями від емоційного переможного матчу проти Івано-франківського «Урагана».

- Я вже говорив після попередніх матчів. В нас є віра. І прекрасна аура в команді. Хороша атмосфера. Можливо, інша команда після таких ударів змирилася б. Ми – ні. В Одесі шедевр створив Володя Поночовний. Сьогодні настав час Ігоря Салтанова. Це казковий гол. За все своє життя я нічого подібного не бачив. Ігор, мабуть, такий промінь світла запустив, що все Рівне досі не може оговтатися!