За 100 тисяч гривень з обласного бюджету придбають спортивний інвентар для відділення стрільби з лука обласної школи вищої спортивної майстерності. Закуплять лук, стріли та щити для тренувань.

Саме у відділенні, що є в Березному, сьогодні тренується наш Андрій Усач. Це колишній боєць АТО – один з тих, хто не опустив руки після випробувань війни, навіть після ампутації кінцівки повернувся до життя і почав роботу над собою заново. Всього за рік опанував стрільбу з лука і тепер в цьому виді спорту буде представляти Україну та нашу область на "Іграх Нескорених" в Австралії. Саме тому було подано на розгляд депутатів пропозицію стосовно закупівлі обладнання.

Також під час сесії обласної ради перерозподілили 180 тисяч гривень на користь футболу. З них 90 тисяч підуть на закінчення футбольного сезону командам Рівне нської області. Вони брали участь у чемпіонаті України з футболу серед учасників бойових дій, учасників війни-волонтерів АТО, ветеранів та інвалідів війни.

А ще 90 тисяч гривень спрямують на проведення дитячої футбольної ліги, спортивних заходів з футболу серед молоді, а також чемпіонату області з міні-футболу серед дорослих та юнаків.