Близько 22-ї години 29 вересня через вікно зловмисник проник до будинку 61-річної жительки Здолбунівського району та почав вимагати гроші.

Господиня не розгубилася, повідомила нападнику, що заощадження сховала не у помешканні. Коли той вийшов на вулицю, жінка щосили штовхнула його, а сама швидко зачинилася у хаті. Після цього молодик утік.

У ході проведення розшукових заходів оперативникам вдалося встановити особу та місце перебування зловмисника, який, як виявилося, подався на Хмельниччину. Нападником виявився 28-річний житель Здолбунівського району, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні замаху на грабіж із проникненням у житло. П’ятого жовтня зловмиснику обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України триває. Поліцейські перевіряють молодика на причетність до вчинення інших злочинів.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.