Про те, що на вулиці В’ячеслава Чорновола обласного центру ((http://rivne1.tv/news/95070)(горить автомобіль)) до поліції повідомили сьогодні, четвертого жовтня, близько третьої ночі.

Поліцейські на місці події встановили, що неподалік багатоквартирного будинку було припарковано чотири автомобілі: «Nissan Qashqai», який належить 29-річному рівнянину, «Audi A6» на іноземній реєстрації, який належить 25-річному жителю села Млинок Зарічненського району, «Audi A8», що належить 21-річному жителю обласного центру та «Toyota Camry», яка належить 38-річному рівнянину. Попередньо встановлено, що невідома особа, шляхом занесення стороннього джерела вогню, здійснила підпал одного з автомобілів. У результаті загоряння полум’я перекинулося на сусідні три автомобілі.

pic

Транспортні засоби «Nissan Qashqai» та «Audi A8» знищені повністю, два інші – частково. Близько 03:40 рятувальники вогонь повністю ліквідували. Потерпілих осіб немає. Із місця події поліцейські вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів.

pic

За фактом умисного пошкодження майна, шляхом підпалу, слідчим Рівне нського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

pic

Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.