Якщо вам трапляються неправдиві новини чи маніпуляції (фейки) в соціальних мережах та ЗМІ, то ви можете взяти участь у конкурсі і виграти призи.

Отож, виявивши фейк, варто надіслати до 10 жовтня цього року посилання на нього (та\або скріншот) на адресу електронної пошти Волинського ресурсного центру vrcrivne@gmail.com із поміткою «Конкурс «Знайди ФЕЙК».

Відібрані компетентним журі учасники конкурсу отримають призи і нагоду безкоштовної участі у дводенному навчанні тренерів з медіаграмотності.

Вміти відрізняти правдиву інформацію від фейку мають всі, хто регулярно користується соціальними мережами отримує інформацію з медіа. Прості правила та критичне мислення дозволить нам уникати гібридних впливів. Дізнатися більше про це можна у пабліку “Лабораторія медіаграмотності” в соціальній мережі Facebook .

Конкурс «Знайди ФЕЙК» - один із низки заходів, які відбуватимуться в рамках проекту «Поширення інструментів медіаграмотності серед мешканців Рівне нської та Волинської областей», що впроваджується ГО «Волинський ресурсний центр» за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.