Нагадаємо, що вчора рівненський "Верес" ((http://rivne1.tv/news/94966)(зустрічався)) із житомирським "Поліссям".

Післяматчеве флеш-інтерв'ю головного тренера рівненського "Вереса" Олега Шандрука:

- Ми знали, що "Полісся" - хороша збалансована команда. Розуміли, що гра не буде легкою. "Полісся", як і "Верес" - посилилося вже по ходу сезону. І ми, і суперник - в останніх матчах набрали хороший хід і стабільно набирали очки. Тому, моя команда налаштовувалася відповідно. Хоча, не скажу, що ми щось вигадували, міняли. Готувалися за планом. Нічого особливого.

- Чи можете озвучити слабкі місця суперника? Куди "Верес" міг вдарити "Полісся" там, аби суперник не піднявся?

- Не хочу вдаватися в тактичні подробиці. Це наша домашня кухня. Так, ми детально розбирали гру суперника. Обговорювали, дивилися матчі. Але я цим нікого не здивую.

pic

Післяматчеве флеш-інтерв'ю головного тренера житомирського "Полісся" Анатолія Безсмертного:

- Сьогодні ми програли перший тайм. Команда дуже погано виглядала в першій половині гри. Чому так сталося - будемо розбиратися. В другому таймі - грали значно краще. Але "Верес" у першому таймі свій гол забив. А ми в другому забити не зуміли. По грі у другому таймі - маю певний оптимізм.

А те, що було до перерви у нашому виконанні - нікуди не годиться. Нічого. Зробимо висновки з цієї гри.

- Про що говорили з командою в перерві?

- У другому таймі ми мали грати агресивніше. Більше боротися. Почали вигравати боротьбу, перехопили ініціативу, увесь другий тайм провели на половині поля суперника. Мали свої моменти і напівмоменти... Про це і говорив. Нав'язувати боротьбу і грати агресивно.



pic

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).