Головний тренер БК-93 "Пульсар" Сергій Шемосюк дав розширене екклюзивне інтерв'ю ТРК "Рівне 1" стосовно переходу Далібора Д'япи з "Пульсару" в БК "Одеса". Пропонуємо Вашій увазі повну версію розмови.

(з технічних причин э тільки звукоряд)

Міжнародним скандалом загрожує завершитись перебування в рівненському Пульсарі сербського баскетболіста Далібора Д’япи. Підписавши контракт на виступи в клубі протягом всього спортивного року спортсмен зник з табору команди, і вже у четвер дебютував в клубі Української баскетбольної ліги БК “Одеса”. Про цю втечу керівництво Пульсару дізналося побачивши знайоме обличчя в формі БК “Одеса” під час прямої трансляції матчу з запорізьким Ферро.
Сербський форвард Далібор Д’япа за п’ять ігор в цьому сезоні став справжнім лідером Пульсару та улюбленцем місцевої публіки. Серб в середньому набирав в матчі більше 16 очок. Саме він закинув вирішальні два очки, що принесли перемогу рівнянам в поєдинку проти Сумихімпром. Керівництво Пульсару не збирається сидіти склавши руки і робить все можливе, аби компенсувати свої втрати, як фінансові так і моральні, а також покарати винних, аби подібна ситуація більше не повторилася.