У Рівному розпочався опалювальний сезон. Відповідне розпорядження підписав міський голова Рівного. Спочатку тепло стане у дитячих садочках, школах та медичних закладах. Пуск тепла споживачам здійснюватиметься після пред’явлення ними паспортів готовності до прийняття тепла та погашення заборгованості за раніше спожиту енергію. З метою раціонального використання енергоресурсів теплопостачальники суворо дотримуватимуться температурних графіків подачі тепла споживачам.

100 юнаків Рівне нщини пішли в армію. Загалом, впродовж жовтня-листопада 710 юнаків області поповнять лави Збройних Сил України та інших військових формувань. Разом з тим у Рівне нській області проживає 12 тисяч призовників. Крім цього охочих служити з кожним роком стає більше. Нині Роботу районних, міських та обласної призовних дільниць організовано належним чином.

У шести районах області озимину сіють у 2 зміни, аби затягування посівної не позначилося на майбутньому врожаї. На думку науковців аграрії недорахуються по пів центнера зерна з гектара за кожен втрачений день. Тому райони отримали завдання завершити посівну за 5 днів. Нині в області озиминою засіяно 76 відсотків запланованих площ. Затримує цей процес збирання цукрового буряка, оскільки потужні інвестори Рівне нщини запланували ті ж самі площі під зернові. Нині в області зібрано третину солодких коренів.