Рівні пішохідні доріжки, нова каналізація, водоспад. Усе це обіцяють влаштувати на "Лебединці". За міські гроші планують реконструювати парк та почистити озерце. На що піде майже мільйон гривень із міської скарбниці?

Підтоплених доріжок у парку "Лебединка" більше не буде. Не вийде із берегів на весні і саме озеро. Улюблене місце відпочинку багатьох рівнян нарешті дочекалося нової каналізаційної системи. Вона, а ще оновлене освітлення у парку обійдеться у шістсот тисяч гривень. Тепер на місці розібраного будують новий водоспад. Він збагачуватиме водойму киснем. Відтак, вода в озері не цвістиме, - запевняють фахівці. Взимку водоспад не працюватиме. Будівельники обіцяють частково затопити його, щоб із морозами, грот перетворився на будиночок із льоду. Рівняни змінам у парку радіють, а ще просять більше лавочок та зберегти зелень.

Загалом, цьогоріч на "Лебединку" із скарбниці Рівного витратять дев'ятсот тисяч гривень. Міський голова обіцяє на каналізації та гроті не зупинятися, а продовжувати реконструкцію парку, допоки він не перетвориться на найгарніше місце у Рівному.