Рятувальники ліквідували пожежу в прибудові підсобного приміщення Квасилівського професійного ліцею.

Сьогодні, 17 вересня о 14:15 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в підсобному приміщенні Квасилівського професійного ліцею в смт Квасилів Рівне нського району.

За вказаною адресою прибули чергові відділення 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин з обласного центру, а також чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Рівне нській області.

По прибуттю рятувальників на місце виклику було встановлено, що горить цегляна прибудова підсобного приміщення розміром 8х5 метрів. На гасіння вогнеборці подали вогнегасячі засоби. Разом з тим з підсобного приміщення рятувальники винесли 5 вибухонебезпечних балонів (3 кисневих та 2 газових), котрі були у нагрітому стані та могли вибухнути.

Бійці ДСНС подали водяні стволи на їх охолодження. Пожежа була локалізована о 14:42, а ліквідована о 15:10. Жертв та постраждалих не має. Вогнем знищено господарське приладдя. Загалом на місці пожежі працювало 3 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.