Сьогодні, 14 вересня, близько 21 години на вулиці Віденська автомобіль марки "Volvo" тікаючи від патрульних в'їхав у стовп.

Очевидці подій викликали на місце автопригоди швидку медичну допомогу та патрульних. Відомо, що водій перебував за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння. За неофіційною інформацією під час спілкування із водієм правоохоронці побачили в салоні предмет ззовні схожий на гранату.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експертів. Також присутні підрозділі ДСНС Рівне нської області. В цей час поліцейські не коментують дану дорожньо-транспортну пригоду.

Також не відомо, чи несе загрозу предмет ззовні схожий на гранату, який помітили в салоні автомобіля. Патрульні взяли водія у кайданки. Окрім того оперативники будуть встановлювати особу чоловіка та звідки в нього вибухівка.

В свою чергу Анатолій Прошин- прес-секретар ОК «захід» телефоном мені повідомив, що дана особа не є військовослужбовцем та жодного стосунку до ЗСУ не має. Наразі слідчі та військові будуть встановлювати походження гранати

Більше про дану автопригоду дивіться у програмі Патруль на телеканалі "Рівне 1".

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic