Частині з тих, хто вже подав документи, довелося переписувати свої історії життя по декілька разів. Втім це далеко не найбільша проблема для працівників комісій. Жаліються - грошей немає, канцелярію купують за власний кошт, а в деяких районах влада скупиться і на комп'ютери і на місце для комісій.

Відсутність грошей та кваліфікованих кадрів — основні проблеми з якими стикаються виборчі комісії, кажуть в громадянській мережі "ОПОРА". Та це не заважає їм працювати згідно з планами.

А ще кажуть активісти, деякі кандидати ведуть не зовсім чесну гру, підкупляючи виборців продуктовими пакетами та сувенірами з логотипами своїх політичних партій. А все тому, що законом їм дозволено роздавати подарунки на зальну суму не більше сорока чотирьох гривень. А от суттєвих помилок при реєстрації кандидатів у депутати у Рівному міська виборча комісія не знайшла.

Ще один охочий стати Рівне нським міським головою сьогодні подав документи до виборчої комісії. Загалом же планують приймати заявки від політичних партій до півночі шостого жовтня.