Мешканці села Злинець Дубенського району відтепер не матимуть скарг на низьку напругу. Це стало можливим завдяки комплексу робіт зі встановлення  розвантажувальної КТП та прокладання понад 6 км повітряних ліній 0,4 кВ.

Тож відтепер жодних проблем з перепадами напруги не матимуть не лише 122 споживачі села, заживлених від нової підстанції, а й решта майже дві сотні мешканців Злинця.

Крім того, у с. Плоска на Дубенщині  ведуться роботи з реконструкції  ПЛ-0,4кВ від ЗТП-428. Старі мережі замінять самоутримним ізольованим проводом – а це надійність та безпека електропостачання. Протяжність  реконструйованих мереж перевищує 6 км, для розвантаження лінії встановлено додаткову трансформаторну підстанцію.

У найближчих планах, передбачених інвестпрограмою «Рівне обленерго» на 2018 рік у Дубенському районі - реконструкція 3,5 км повітряних ліній 0,4 кВ у самому райцентрі. 

Загальна вартість вказаних робіт перевищує 4 млн грн..

До кінця року, згідно з інвестиційною програмою «Рівне обленерго», в області буде реконструйовано 120 км повітряних ліній на суму понад 65 млн грн.

pic



pic



pic