"Регіна" програла в Луганську, "Верес" - у Луцьку. "Сузір'я-НУВГП" стартувала з двох перемог. В "Піраміді" змагалися інваспортсмени. Стартував чемпіонат Рівного з міні-футболу. В Рівному з'явилася нова спідвейна команда. ВІДЕО

Рівне нська «Регіна-МЕГУ» зазнала двох поразок у черговому турі чемпіонату України серед команд вищої ліги. Молоді рівненські спортсменки нічого не змогли зробити в Луганську проти лідера тамтешньої «Іскри-Педуніверситет». В двох матчах гості змогли виграти лише одну партію. У наступні вихідні „Реґіна-МЕГУ” прийматиме білоцерківський „Спортліцей”.

Рівне нський «Верес» провів товариський поєдинок з командою першої ліги луцькою «Волинню». Суперники відіграли два тайми різними складами. Так протистояння основи завершилось в нічию 1:1, гол у рівнян забив Михайло Сергійчук, а резервісти Вереса програли 1:3.

Команда „Сузір’я-НУВГП” виграла стартові зустрічі чемпіонату України в першій жіночій лізі. У Тернополі наші дівчата двічі впевнено переграли в місцевого „Універ-ТНЕУ” — 91:59 та 75:45. Найрезультативнішими у складі рівнянок були Ганна Єремейчук, Оксана Гомон, Олена Грицаюк та Тетяна Олексійчук. Цими вихідними „Сузір’я-НУВГП” прийматиме хмельницький „Новатор”.

Розпочався чемпіонат міста Рівного з міні-футболу. Участь в ньому беруть 14 команд, які гратимуть кожен з кожним в одне коло. Ігри проходитимуть щосуботи та неділі в спорткомплексі ДЮСШ-4. поки що команди відіграли ігри першого туру. Серед фаворитів змагань традиційно Зірка-Славія, Случ, ДЮСШ-4-МЕГУ та Карат.

В більярдному клубі “Піраміда” відбулася відкрита першість Рівного з більярдного спорту серед спортсменів-інвалідів. У змаганнях взяли участь 12 спортсменів з вадами опорно-рухового апарату та п’ять спосртменів-візочників з Рівного, Дубна, Сарн, Києва. Серед учасників з вадами ОРА перемогу здобув рівнянин Бутенко О., а серед візочників не було рівних киянину Джулаю О.

В Рівному з’явилася чергова нова спідвейна команда, яка прагне заявитися в другу лігу командного чемпіонату Польщі, відродити спідвей в Україні, підняти його на європейський та світовий рівень, бути прозорою та чесною, одним словом ви, шановні вболівальники, все самі знаєте, адже подібні слова чуєте щороку від чергових партіотів рівненського спідвею, і навіть знаєте чим це все зазвичай завершується. Тому не буду зайвий раз повторюватись. Тож в польський мотосоюз надійшла заявка на отримання ліцензії та участь в другій лізі командного чемпіонату від рівненської команди «Каскад», яка представляє Товариство сприяння оборони України. Нагадаємо, що в цій лізі також збирається виступати команда Спідвей-Рівне . Чи побачимо наступного року в Рівному дві спідвейні команди – покаже час, нагадаємо, що з 2009 серед обов’язкових умов допуску до змагань – є наявність надувних бортів на доріжці.