Усього протягом доби патрульні склали 8 протоколів за ст.130 (керування в стані сп'яніння) - 6 за ніч і 2 за день.

Вчора, 11 вересня, близько опівночі під час патрулювання на вулиці Соборній патрульні помітили автомобіль ВАЗ та вирішили його зупинити. До поліції надійшла інформація, що даний транспортний засіб міг бути причетний до вчинення ДТП зі зникненням.

Під час спілкування з 39-річним керманичем патрульні з'ясували, що цей водій був позбавлений права керування згідно ч.2 ст.130 КУпАП. При поверхневій перевірці патрульні виявили білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на наркотичну.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія склали протокол за ч.3 ст.130 (повторне керування в стані сп’яніння, по відмові).

А під ранок від небайдужих громадян патрульним надійшло повідомлення про те, що біля одного із розважальних закладів знаходиться автомобіль за кермом якого перебуває водій з ознаками алкогольного сп’яніння.

Патрульні вирішили перевірити інформацію, тож легковий автомобіль марки Toyota зупинили на вул. Богоявленській.

Водій намагався уникнути відповідальності пересівши з водійського сидіння на пасажирське.

Під час спілкування із керманичем патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. На місці зупинки транспортного засобу 25-річному водієві запропонували пройти медичний огляд з метою визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатора ALKOTEST DRAGER.

Від проходження медичного огляду на місці він відмовився у присутності двох свідків та побажав пройти такий огляд в медичному закладі. Висновок – 1,83 проміле.

На водія склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від водіння транспортним засобом.

pic



pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.