Мешканці будинку на вулиці Фабрична, 24 скаржаться на платіжки, які прийшли їм ще у червні.

На гарячу лінію телеканалу "Рівне 1" під час прямого ефіру програми Без Цензури, де гостем студії був директор ТОВ «Рівне теплоенерго» Степан Коропецький, зателефонувала мешканка будинку на вулиці Фабричній, 24.

Вона поскаржилась на платіжки, які прийшли їй ще у червні. За словами пані Марії у квитанціях з боргом прийшли мешканцям всього будинку. У травні рахунки за теплопостачання були оплачені, а в червні (коли опалення вже не постачається) прийшла сума боргу 3200 грн.

За словами Степана Коропецького, що за всю діяльність їхнього підприємства у них вперше стався такий неприємний випадок.

"По даному будинку по закінченню опалювального сезону, коли ми робили обхід і констатували факти показів лічильника виявилося що управитель цього будинку подавав неправильно показники лічильників. Він занижував їх і нам нічого не залишилося як оцю спожиту теплову енергію виставити у травні чи червні у квитанції" , - говорить пан Коропецький.

Зараз підприємство проводить роботу та дізнаються, чому так сталося і з якою метою управитель занижував показники.

Проте, не всі мешканці будинку були обізнані з цією ситуацією. Крім того, дивуються, чим же займались контролери, які повинні були перевіряти загальнобудинкові лічильники.

Пан Коропецький каже, що в приміщення ОСББ чи управителей, де стоять лічильники - потрапити майже неможливо. Та наголошує, що зараз проводиться службове розслідування.

Крім будинку на вулиці Фабричній є ще 2 будинки, в яких та сама ситуація. Управитель у всіх будинках виступає одна людина.

Степан Коропецький пропонує мешканцям будинків заключити договір реструктуризації. Та обіцяє розібратись в цій ситуації.