Сьогодні, 11 вересня, другий день змагань на Рівненському полігоні на найкращу артилерійську батарею Сухопутних військ ЗСУ.

Змагання проходять у чотирьох номінаціях: тактичній (бойова стрільба), спеціальній (включає залік кожного артилериста на його підготовку) , спортивній (подолання смуги перешкод) та індивідуальній (імітаційні засоби).

Артилерія виконує вправи з залученням "Гіацинта" та «Рапіри». Учасників окремо оцінюватимуть за швидкістю, вправністю та влучністю стрільби.

Вчора, 10 вересня, у перший день змагань - артилеристи показали злагоджені дії та готовність до виконання завдань з вогневого ураження противника. Змагання в тактичній номінації проводились в ході навчання артилерійської батареї з бойовою стрільбою.

Сьогодні, 11 вересня, другий день військовослужбовці окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід» змагаються у номінації спеціальна підготовка гармаші показують вміння та практичні навички в роботі на штатній техніці.

Нормативи виконуються у складі підрозділу (обслуги), або окремими військовослужбовцями.

Оцінка визначається за правильністю виконання нормативу та за часом його виконання. Незважаючи на виснажливі темпи військовослужбовці щоразу пришвидшуються, показують кращі результати.

Далі на артилеристів чекає спортивна номінація де вони демонструватимуть фізичну підготовку та подолання смуги перешкод.

Через "Мінські домовленості" вся українська важка артилерія відведена з передової і не бере участі в бойових діях. Тож такі змагання допомагають тримати боєготовність бійців на належному рівні.

pic



pic



pic



pic



pic



pic