У рівненському дитячому садочку замість лінійки влаштували квест, шукали скарби та нагороджували малюків.

Оригінально відзначили початок нового навчального року в рівненському ДНЗ №11 «Ерудит». Тут відмовились від лінійок, виступів політиків та квітів вчителям. Натомість для дітлахів організували креативне свято з дитячими іграшками, аніматорами, квестами та народженням малюків, які перше пішли до дитячого садочку.

- Для нас головне – розвиток дітей і їх позитивні емоції – саме тому разом з педагогічним колективом вирішили провести таке свято. Ми не ставили умову наявності спеціального дрес-коду, квітів, словом всього того що стало звичним для свята знань. Натомість попросили всіх діток взяли з собою улюблену іграшку, таким чином діти почували себе комфортніше і були більш налаштованими на позитивні емоції, - зауважила завідувач ДНЗ №11 «Ерудит» Марія Єфімчук. – Маємо позитивні відгуки батьків, тому надалі тільки розвиватимемо і вдосконалюватимемо такий формат проведення заходів.

На початку свята дітлахи разом з батьками виконали гімн України. Наймолодші вихованці трьох груп в садочку, які перше навчаються в садочку», разом з батьками стали учасниками посвяти в дошкільнята та отримали медалі дошкільнят. Після чого усі вихованці садочку разом з казковими героями взяли участь у квестах «Мандруємо стежкам знань», де шукали скарби та гралися.

За матеріалами батьківського комітету ДНЗ №11.

pic



pic



pic



pic



pic



pic