Напередодні нового навчального року патрульні обстежили вулично-дорожню мережу біля загальноосвітніх навчальних закладів

Поліцейські відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Рівне нській області спільно з представниками комунальних та інших експлуатуючих організацій обстежили ділянки вулично-дорожньої мережі, що прилягають до території шкільних закладів.

Особливу увагу звернули на стан проїздної частини, наявність всіх спеціальних знаків, зокрема 1.33 «Діти», "Пішохідний перехід", дорожньої розмітки, наявність та стан пристроїв примусового зниження швидкості, світлофорів та інших недоліків, які б могли повпливати на безпеку дітей на маршруті до школи.

Виявили відсутність технічних засобів організації регулювання дорожнього руху, їх невідповідність нормам.

Інформацію про виявлені недоліки передано до відповідних комунальних організацій та направлено інформації до органів місцевого самоврядування про фактичну ситуацію та необхідність вжиття заходів реагування. Наразі проводяться роботи по усуненню виявлених недоліків.

Патрульна поліція Рівне нщини здійснює постійний контроль за дотриманням правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, особливо, що стосується нашого майбутнього - найменших учасників дорожнього руху та звертається до батьків маленьких пішоходів - нагадайте дітям правила безпечної поведінки на дорозі, при перевезенні дітей в авто використовуйте дитячі автокрісла та ремені безпеки.