Вже цієї неділі, 2 вересня, поблизу фонтану у парку "Хімік" на мікрорайоні Ювілейний відбудуться громадські обговорення щодо розміщення майданчику з вигулу собак.

Нагадаємо, 2 червня 2018 на сайт Рівне нської міської ради було подано петицію щодо створення спеціального майданчику для вигулу собак у районі парку Хіміка на Ювілейному.

Петиція набрала необхідну кількість голосів, а міський голова навіть оголосив про готовність виділення на облаштування майданчика коштів з бюджету, за умови підтримки цієї ідеї жителями мікрорайону. Тож, активісти взялися за справу. Та вже наприкінці липня автори петиції отримали офіційну відповідь:

"Повідомляємо, що в поточному році кошти на облаштування майданчика для вигулу домашніх тварин на території парку "Хімік" в м. Рівному не передбачені. Питання фінансування та виконання вищезазначених робіт буде розглядатися при формуванні бюджету місті Рівного на 2019 рік."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буде чи не буде майданчик для вигулу собак у Рівному?

Проте ініціатори створення майданчика все ж вирішили провести обговорення. Його запланували на неділю, 2 вересня, на 14.00.



pic

До слова, неподалік будинку культури "Хімік" колись був облаштований майданчик для вигулу собак та їх дресури. Та з часом він перетворився на закриту територію "приватного" стадіону.