Слідчі Рівненського районного відділу поліції проводять досудове розслідування за фактом хуліганства, яке мало місце 27 серпня у селі Бармаки, за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що до поліції звернувся 62-річний житель села Бармаки, що його 32-річному сину невідомі розпилили газовий балончик в обличчя та нанесли тілесні ушкодження. Обоє чоловіків поїхали до поліції писати заяву, та, коли поверталися, на вулиці Миру в Бармаках невідомі особи пошкодили їхній автомобіль.

«На відміну від тих, хто необ’єктивно критикує роботу поліції, ми несемо відповідальність за свої слова та дії, — зазначив начальник відділу комунікації ГУНП в Рівне нській області Антон Крук. — Поліцейські встановили особу, з якою виник конфлікт у заявника в соціальних мережах незадовго до вказаних подій. Ним виявився 48–річний житель Здолбунова. Ми встановлюємо усі обставини інциденту, слідчі дії тривають. Крім того, передчасне розголошення даних досудового розслідування може вплинути на об'єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення та інтереси потерпілих чи інших учасників кримінального провадження».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.