Ювілейною парою наречених стали Андрій Дзірун та Ганна Терещенко. Наречена родом із Корецького району. Наречений – учасник АТО, родом із Черкащини. Познайомились на роботі у Польщі.

– Зустрічались майже рік, і вирішили одружитися. Але чекати місяць, щоб укласти шлюб змоги не мали. Тому вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу». Минулого тижня подали заяву, і вже сьогодні ми – подружжя. Приємно здивував той факт, що ми стали 555 парою, яка одружилась у скорочені строки. Та й ще у таку дату – 28.08.2018. Переконана, що це принесе щастя нашій сім’ї, – поділилась своїми враженнями наречена.

Свідоцтво про шлюб новоствореній сім’ї вручила начальник Головного територіального управління юстиції у Рівне нській області Оксана Сальчук та побажала подружжю сімейного щастя, злагоди і благополуччя.

– Сьогодні знаковий і один із найщасливіших днів у вашому житті. Ви не лише поєднали свої долі, а й стали ювілейною 555 парою проекту «Шлюб за добу». Бажаю вам нескінченного кохання, адже у даті вашого одруження багато вісімок, як символів безкінечності. І, сподіваюся, що невдовзі ви скористаєтеся ще однією послугою Мін’юсту – отримаєте свідоцтво про народження дитини у пологовому будинку, – зазначила Оксана Сальчук.

Нагадаємо, що послуга «Шлюб за добу» діє у Рівному з січня 2017 року. А починаючи з 2018 року одружитися у скорочені строки можна також у Дубно та Сарнах. У цих містах на Рівне нщині вже уклали відповідно 50 і 27 «шлюбів за добу».